Shantui First Dozer Loader DL300G leveret til Hong Kong-kunde

Udgivelsesdato: 2022.10.04

Shantui First Dozer Loader DL300G leveret til Hong Kong-kunde

 

28c3f9e256f2439cabae2bff1beeed9f

Den 30. september 2022 blev leveringsceremonien for Shantui første DL300G dozerlæsser afholdt i Hong Kong, Kina.Formanden for Shantui, Hong Kong-kunder og lokale gæster var vidne til dette milepælsøjeblik sammen.

Siden lanceringen i august i år har Shantui DL300-G dozerlæsser tiltrukket sig stor opmærksomhed i branchen.Leveringen af ​​dette nye produkt markerer Shantu's tilslutning til sin brand-mission om at "gøre byggeri lettere" og tage et mere solidt skridt mod "at være førende inden for intelligente byggeløsninger".

Ved leveringsceremonien sagde Mr. Jackie, formand for Shantui Import & Export Co. Ltd, i sin tale, "2022 er 25-årsdagen for Hongkongs tilbagevenden til moderlandet og toårsdagen for starten på win-win-samarbejdet mellem Shantui og Hong Kong kunder.Med fremkomsten af ​​nationaldagen benytter vi lejligheden til at bringe det nyeste produkt og samles med vores venner i Hong Kong for at skabe samarbejdsmuligheder, uddybe venskabet mellem de to sider og gøre vores del for den fremtidige konstruktion og udvikling af Hong Kong. ”

DL300G dozerlæsser er fremstillet baseret på Shantuis mere end ti års hydrostatiske teknologi, der integrerer Shandong Heavy Industry Groups gyldne drivlinje (Weichai motor, Linde hydraulisk, Shantui transmission og undervogn) og tekniske innovationsfordele.Det er en splinterny entreprenørmaskine, som integrerer funktionerne lastning, transport, nivellering, løft, losning og sideskråning.Med fremragende driftseffektivitet og økonomisk ydeevne kan den delvist erstatte gravemaskine- og læssemaskiner.

Produktet med Weichai WP10H Stage IV emissionsmotor, belastningstilpasning, høj omfattende konstruktionseffektivitet, energibesparelse og miljøbeskyttelse, er en ergonomisk model tilpasset Hong Kongs byggevaner.

Ved arrangementet var kunden meget taknemmelig for, at verdens første leveringsceremoni af dozerlæsser blev afholdt i Hong Kong, "Siden to års samarbejde med Shantui har vi opnået bulksalg af produkter, der dækker bulldozere, ruller og læssere samt produkterne. er blevet brugt i benchmark-projekter såsom den tredje landingsbane i Hong Kong International Airport, SUEZ losseplads og Discovery Bay Golf Course for at hjælpe med konstruktionen af ​​udstyr, hvilket har øget Shantui's brandpåvirkning i Hong Kong-regionen.Med denne leveringsfremmende aktivitet vil vi arbejde tættere sammen med Shantui for yderligere at fokusere på Hongkong-kundernes behov, give kunderne fordel med produkter af bedre kvalitet og flere fremragende tjenester og samarbejde oprigtigt for at vinde fremtiden sammen.

 

922376f9c6ce4dd5846602f8655d8897